Πιστοποιήσεις

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

stylida coop certifications icon 1

ISO, BRC, FSSC ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

stylida coop certifications icon 2

ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ

stylida coop certifications icon 3

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ

stylida coop certifications icon 4

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

stylida coop certifications icon 5

100 % ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

stylida coop certifications icon 6

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΕΛΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΟΝΑΔΙΚΟ Π.Ο. ΚΟΝΣΕΡΒΟΛΙΑ

stylida coop certifications icon 7

ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ
ΤΑ 1600 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

ΟΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

Πιστοποιήσεις των παραγωγών

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Στυλίδας προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, έχει προχωρήσει στην εγκατάσταση και πιστοποίηση συστήματος Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σε ομάδες παραγωγών της, σύμφωνα με το εθνικό πρότυπο ΑGRO 2 καθώς και με το ευρωπαϊκό πρότυπο πιστοποίησης GLOBALGAP (EUREPGAP). Παράλληλα εφαρμόζεται σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων από τον παραγωγό μέχρι την τελική συσκευασία.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί τη μεγαλύτερη προσπάθεια πιστοποίησης της επιτραπέζιας ελιάς, που έχει υλοποιηθεί και εφαρμόζεται με επιτυχία στην Ελλάδα. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στυλίδας έχει θέσει τις βάσεις προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει στις απαιτητικές αγορές του εξωτερικού επιτραπέζιες ελιές, παραγόμενες μέσα από αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες παραγωγικές διαδικασίες. Κύριος στόχος είναι η διασφάλιση της άριστης ποιότητας της ελληνικής επιτραπέζιας ελιάς καθώς επίσης και της διάθεσης στους τελικούς καταναλωτές προϊόντων που πληρούν όλες τις απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής.

Τα συγκεκριμένα έργα υλοποιούνται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος του Κανονισμού 2080/05.

 

 

Πιστοποιήσεις εργοστασίου

Η παραλαβή, επεξεργασία και τυποποίηση του ελαιοκάρπου γίνεται στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού. Διαθέτει πιστοποιημένα συστήματα ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας. Ιχνηλασιμότητας προϊόντων και περιβαλλοντικής διαχείρισης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, ISO 22000 & 22005, BRC and FSSC.

agro logo
en_AOP_4c-neg
iso-20000
brcs logo
fssc_22000s

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart